Henley header image

Henley Business School udbyder en række fokuserede lederuddannelser, der kombinerer teoretisk viden med et stort fokus på den personlige udvikling som leder. Målet er at udvikle såvel mennesker som organisationer til gavn for individet, organisationen og samfundet. Læs mere nedenfor…

Executive MBA
I 1994 fik IME, Fonden for International Management Education, licens fra Henley Business School UK til at facilitere og udvikle MBA-programmet, der figurerer blandt erhvervslivets foretrukne lederuddannelser. Flere end 35.000 danskere har ultimo 2014 gennemført fondens MBA-program, og af dem er ca. 700 udklækket fra fondens danske afdeling, der ligesom de internationale af slagsen indeholder gennemgange af alle ledelsesdiscipliner – fra coaching og finansiering til strategi og innovation. MBA-uddannelsen fokuserer på både den faglige og personlige udvikling – som leder og som menneske. Undervisningen varetages af kapaciteter inden for de respektive fagområder og tilstræber at give deltagerne mulighed for at opbygge netværk blandt andre ledere. Det sker navnlig via den danske almumniforening, der tæller flere end 700 medlemmer, men også de flere end 35 alumniforeninger, der findes på verdensplan, er gode kilder til relevante faglige såvel som sociale ressourcer. Hos IME varer MBA-uddannelsen tre år og giver med en blanding af intensive workshops og samarbejde med medstuderende stor fleksibilitet og mulighed for at kombinere programmet med familieliv og karriere. IMEs MBA-uddannelse er blåstemplet af de tre store internationale akkrediteringsorganisationer, AACSB, AMBA og EQUIS, og er af The Economist flere gange blevet anerkendt som den bedste i verden inden for kategorierne ”Student Quality” og ” Breath of Alumni Network”.

Certificate in Business and Leadership (CBL)
IME udbyder endvidere CBL-programmet, der er en praktisk orienteret et-årig uddannelse, som giver værktøjer og teknikker, der kan bruges som leder. Programmet består af ni moduler, til hvilke der hver er knyttet to intensive workshop-dage. Formålet er at styrke deltagernes evner som ledere, deres forståelse af organisationen samt at udvikle dem som personer – både professionelt og privat. CBL-programmet er målrettet ledere i små og store organisationer i offentligt såvel som privat regi. CBL er en selvstændig certificeret uddannelse, men programmet er meritgivende i forhold til MBA-uddannelsen og kan – såfremt man ikke venter længere end fem år – overføres som 1. del af den tre-årige MBA.

Kurser
I tillæg til MBA’en og CBL-programmet tilbyder IME en række åbne programmer og Short Courses, der går i dybden med specialiserede temaer og teorier. De kortere programmer varer typisk fra en til tre uger og beskæftiger sig med emner inden for ’Leadership and Management’, ’Growth and Innovation’ og ’People and Organization’. Kurserne faciliteres af Henley UK og foregår alle på universitet i England.

Læs mere på www.henley.dk